«Μήνυμα της Διευθύντριας Α/θμιας Εκπαίδευσης Πιερίας με τη Λήξη των Μαθημάτων της Σχολικής Χρονιάς 2022-23»

Εν όψει της λήξης των μαθημάτων του διδακτικού έτους 2022-23 επιθυμούμε να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες και τα συγχαρητήριά μας προς όλα τα μέλη της σχολικής κοινότητας για την καθοριστική συμβολή τους στην ολοκλήρωση μιας δημιουργικής και αποδοτικής σχολικής χρονιάς.

Βασικοί συντελεστές του έργου αυτού είναι τα στελέχη εκπαίδευσης που βρίσκονται πίσω από την οργάνωση, τον συντονισμό και την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων, τα οποία ευχαριστούμε θερμά!
Ένα μεγάλο «μπράβο», στους/στις εκπαιδευτικούς, μόνιμους και αναπληρωτές, όλων των ειδικοτήτων, οι οποίοι/ες ανταποκρινόμενοι/ες στο δύσκολο έργο τους μεταδίδουν τη γνώση, οργανώνουν διαδικασίες μάθησης, καινοτομούν, λειτουργώντας σε πλαίσιο συνεργασίας και σύμπνοιας, προσφέροντας νου και ψυχή, καθώς και στο Ειδικό Εκπαιδευτικό, Βοηθητικό και λοιπό προσωπικό για το πολύτιμο υποστηρικτικό του έργο.

Τέλος, συγχαίρουμε τους μεγάλους πρωταγωνιστές, τους μικρούς μαθητές και μαθήτριες των σχολείων μας για το συναρπαστικό ταξίδι μάθησης. Ιδιαιτέρως, αποχαιρετούμε τους τελειόφοιτους μαθητές και μαθήτριες της Στ΄ Τάξης Δημοτικών Σχολείων και τους/τις ευχόμαστε καλή πρόοδο!

Πολλές δροσερές ευχές για ένα καλό, ξέγνοιαστο και ξεκούραστο καλοκαίρι!!!

Η Διευθύντρια Α/θμιας Εκπ/σης Πιερίας

Τριανταφυλλίδου Παρθένα