Ημερίδα “Παιδαγωγικός ανασχεδιασμός των Σχολικών Βιβλιοθηκών της Π/θμιας και της Δ/θμιας Εκπ/σης: νομοθεσία, παιδαγωγική λειτουργία, καλές πρακτικές”


Οι Δνσεις Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Πιερίας συνδιοργανώνουν επιμορφωτική ημερίδα με τίτλο: «Παιδαγωγικός ανασχεδιασμός Σχολικών Βιβλιοθηκών της Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης: νομοθεσία, παιδαγωγική λειτουργία, καλές πρακτικές» σε συνεργασία με τη Βιβλιοθήκη της Βουλής και το Δήμο Κατερίνης και την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3 Απριλίου 2023 από τις 09.30 έως τις 14.00 στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Κατερίνης «ΕΚΑΒΗ».
Παρακαλούνται οι Διευθυντές/ντριες και Προϊστάμενοι/νες των σχολικών μονάδων να διευκολύνουν τους/τις συναδέλφους/σες που επιθυμούν να συμμετέχουν στην ημερίδα, χωρίς να διαταράσσεται η εύρυθμη λειτουργία της σχολικής μονάδας.
Καλούνται όσοι/ες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν και ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙ σε προηγούμενη ημερομηνία, να το δηλώσουν συμπληρώνοντας τα στοιχεία που απαιτούνται στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://dipe.pie.sch.gr/form/imerida-vivliothikes
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: Πέμπτη 30 Μαρτίου και ώρα 15.00. Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης στους συμμετέχοντες/ουσες στην ημερίδα.