[ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ] Ημερίδα “Παιδαγωγικός ανασχεδιασμός των Σχολικών Βιβλιοθηκών της Π/θμιας και της Δ/θμιας Εκπ/σης: νομοθεσία, παιδαγωγική λειτουργία, καλές πρακτικές”

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω κήρυξης τριήμερου εθνικού πένθους για το σιδηροδρομικό δυστύχημα που συνέβη στα Τέμπη, η επιμορφωτική ημερίδα των Δ/νσεων Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Πιερίας και του 3ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Π.Δ.Ε. Κ. Μακεδονίας με τίτλο «Παιδαγωγικός ανασχεδιασμός Σχολικών Βιβλιοθηκών της Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης: νομοθεσία, παιδαγωγική λειτουργία, καλές πρακτικές» ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ.

(ακολουθεί η αρχική ανακοίνωση)

Οι Δνσεις Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Πιερίας και το 3ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Π.Δ.Ε. Κ. Μακεδονίας συνδιοργανώνουν επιμορφωτική ημερίδα με τίτλο: «Παιδαγωγικός ανασχεδιασμός Σχολικών Βιβλιοθηκών της Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης: νομοθεσία, παιδαγωγική λειτουργία, καλές πρακτικές» σε συνεργασία με τη Βιβλιοθήκη της Βουλής και το Δήμο Κατερίνης.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023 από τις 09.30 έως τις 14.00 στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Κατερίνης «ΕΚΑΒΗ».
Παρακαλούνται οι Διευθυντές/ντριες και Προϊστάμενοι/νες των σχολικών μονάδων να διευκολύνουν τους/τις συναδέλφους/σες που επιθυμούν να συμμετέχουν στην ημερίδα, χωρίς να διαταράσσεται η εύρυθμη λειτουργία της σχολικής μονάδας.
Καλούνται όσοι/ες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, να το δηλώσουν συμπληρώνοντας τα στοιχεία που απαιτούνται στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://dipe.pie.sch.gr/form/imerida-vivliothikes
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: Πέμπτη 2 Μαρτίου και ώρα 15.00. Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης στους συμμετέχοντες/ουσες στην ημερίδα.