Συγχαρητήριο Μήνυμα της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

Η εορτή της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 είναι ημέρα μνήμης για τους ήρωες που δοκιμάστηκαν και θυσιάστηκαν με εθνική ομοψυχία και αυταπάρνηση για να κρατηθούν και να μεταλαμπαδευτούν αξίες, όπως η ελευθερία, η δημοκρατία και η εθνική υπερηφάνεια.

Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε τους μαθητές και τις μαθήτριες που με την παρουσία τους και το αγέρωχο παράστημά τους, τίμησαν τους ήρωες του 1940 και συνέβαλαν έτσι στη δημιουργία κλίματος ενότητας και αισιοδοξίας για το μέλλον.

Απευθύνουμε, επίσης, θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους/τις εκπαιδευτικούς των σχολικών μας μονάδων, που σε συνεργασία με τους/τις Διευθυντές/ντριες και τους Γονείς & Κηδεμόνες, στάθηκαν δίπλα στους νέους και τις νέες μας και σε αυτή τη διαδικασία και σταθερά διδάσκουν, πρώτα με το παράδειγμά τους, αλλά και την επιστημονική τους αρτιότητα, όπως κάνουν καθημερινά στη σχολική τάξη. Ευχόμαστε στους μαθητές και στις μαθήτριες υγεία & καλή πρόοδο, και σε όλους μας η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 να λειτουργεί ως έναυσμα για περισυλλογή, δημιουργικότητα και συλλογική δράση σε όλους τους παραγωγικούς τομείς της ζωής μας, ιδιαίτερα δε, εκεί που ανθίζει και κρατιέται ζωντανή η ελπίδα. Ανάμεσα στους νέους και τις νέες της Πατρίδας μας.

Η Διευθύντρια Π.Ε. Πιερίας
Τριανταφυλλίδου Παρθένα