Εγγραφές μαθητών σχολικού έτους 2022-2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, ενημερώνει τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών που πρόκειται να φοιτήσουν κατά το σχολικό έτος 2022-23 σε Νηπιαγωγεία και στην Α’ τάξη του Δημοτικού Σχολείου, ότι οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν από 1 έως 20 Μαρτίου 2022.

Στην Α’ τάξη του Δημοτικού Σχολείου, θα φοιτήσουν οι μαθητές/τριες που γεννήθηκαν από 1-1-2016 έως και 31-12-2016.

Στο Νηπιαγωγείο εγγράφονται, ως προνήπια, μαθητές/τριες γεννημένοι/ες το 2018. Οι αιτήσεις εγγραφών στα δημόσια Νηπιαγωγεία Γενικής Παιδείας, από το σχολικό έτος 2020-2021 και εφεξής, γίνονται μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov. gr) με υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης εγγραφής στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://proti-eggrafi.services.gov.gr.

Ο/η Προϊστάμενος-η/ Διευθυντής-τρια του σχολείου αναρτά σε εμφανές σημείο της σχολικής μονάδας ή/και στην επίσημη ιστοσελίδα του σχολείου ανακοίνωση με πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων, τα όρια της σχολικής περιφέρειας του σχολείου και τις ώρες επικοινωνίας με την Διεύθυνση του σχολείου.

Επισημαίνεται ότι κατά τη διαδικασία των εγγραφών, τηρούνται τα εκάστοτε απαιτούμενα μέτρα αποφυγής διασποράς του κορωνοϊού όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί από το ΥΠΑΙΘ και από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.).

Η Διευθύντρια Π.Ε. Πιερίας
Φλώρα Σορώτου

Σχετικές εγκύκλιοι:


Χάρτες με θέσεις Σχολείων:


Χάρτης με όρια φοίτησης: