Σας ενημερώνουμε ότι:

  • Eάν σε κάποια Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Κατερίνης τα οποία δε συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Σχολικά Γεύματα» υπάρχουν γονείς οι οποίοι αιτούνται  εκ των υστέρων τη συμμετοχή τους στη σίτιση των παιδιών, να μας σταλεί ενδεικτικός αριθμός προκειμένου να ενεργήσουμε για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα σίτισης.
  • Σε Νηπιαγωγεία τα οποία συστεγάζονται με Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Κατερίνης τα οποία συμμετέχουν στο πρόγραμμα σίτισης μαθητών, εάν υπάρχει ενδιαφέρον από γονείς για τη σίτιση των νηπίων, να μας σταλεί ενδεικτικός αριθμός προκειμένου να ενεργήσουμε για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα σίτισης.

 

Διευκρίνηση: Η παραπάνω ενημέρωση αφορά μόνο τις σχολικές μονάδες του Δήμου Κατερίνης.

Ευχές από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας

Εξετάσεις ενηλίκων για απόκτηση απολυτηρίου Δημοτικού Σχολείου

Ενέργειες και Ενημέρωση για Λειτουργία Σχολικών Μονάδων Π.Ε. Πιερίας, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα, Πέμπτη 16-11-2017, όλες οι Σχολικές Μονάδες του Δήμου Δίου - Ολύμπου, θα παραμείνουν κλειστές με απόφαση του Δήμου Δίου - Ολύμπου, λόγω των έντονων δυσμενών καιρικών φαινομένων.

Επίσης, με απόφαση του Δημάρχου Κατερίνης, τα Δημοτικά Σχολεία και τα Νηπιαγωγεία των κοινοτήτων: Αγίου Δημητρίου, Φωτεινών, Ράχης, Λόφου, Μοσχοχωρίου, Κάτω Μηλιάς, Μεσαίας Μηλιάς, Βρίας, Ρητίνης και Ελατοχωρίου, θα παραμείνουν για σήμερα κλειστά.

 

Ο Διευθυντής     

 

Δημήτριος Συριανίδης

Δελτίο Τύπου

Σας ενημερώνουμε ότι όλες οι σχολικές μονάδες, Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία, αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Π.Ε. Πιερίας λειτουργούν κανονικά, σήμερα 18-1-2017, ημέρα Τετάρτη.

Σας ενημερώνουμε ότι οι παρακάτω Σχολικές Μονάδες αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Π.Ε. Πιερίας παρέμειναν κλειστές λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων (χιονόπτωση-παγετός), σήμερα 17-1-2017, ημέρα Τρίτη.

 
Α/Α Σχολική Μονάδα Δήμος
1 1ο Δημοτικό Σχολείο Κολινδρού Πύδνας - Κολινδρού
2 2ο Δημοτικό Σχολείο Κολινδρού
3 Δημοτικό Σχολείο Παλαιόστανης
4 1ο Νηπιαγωγείο Κολινδρού
5 2ο Νηπιαγωγείο Κολινδρού

Η Διεύθυνση Π.Ε. Πιερίας συστήνει στους/στις Διευθυντές/ύντριες, Προϊσταμένους/ες όλων των σχολικών μονάδων της Π.Ε. Πιερίας, αύριο Παρασκευή 13-1-2017 να ελέγξουν την κατάσταση και τη λειτουργία όλων των συστημάτων των σχολικών τους μονάδων καθώς και τις συνθήκες που επικρατούν στους αύλιους χώρους και να μας ενημερώσουν εγγράφως.

Ο Διευθυντής

Δημήτριος Συριανίδης

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Παρασκευή 13-1-2017 τα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία των τριών Δήμων της Πιερίας, με απόφαση των Δημάρχων λόγω παγετού και επικίνδυνων συνθηκών που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των μαθητών.

Κατερίνη, 12-1-2017

Ο Διευθυντής

Δημήτριος Συριανίδης